Διασκέδαση

+++Η Μύκονος κατέχει υψηλή βαθμολογία μεταξύ των κορυφαίων 'clubbing' προορισμών της Μεσογείου, ενώ η νυχτερινή ζωή της θεωρείται από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

+++Εδώ, ταξιδιώτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα και κάθε διαφορετική κουλτούρα συναντιούνται για να δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα κλίμα κεφιού και ζωντάνιας άνευ προηγουμένου.

+++Το μοναδικό αυτό νησί των Κυκλάδων με το στυλ του καταφέρνει, με το πέρασμα του χρόνου, να προσελκύει όχι μόνο περισσότερους, αλλά και πιο ενθουσιώδεις επισκέπτες.

+++Προσελκύει επίσης διεθνούς φήμης D.J.'s, στα διάφορα clubs και bars, που έχουν γίνει διάσημα.

+++Επιπλέον, η Μύκονος είναι 'gay-friendly' νησί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και διαθέτει πολλά gay clubs.

+++Γενικά, το νησί είναι ευρέως γνωστό για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή, με αμέτρητα μπαράκια και clubs, τα οποία εξυπηρετούν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Τα νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου είναι τόσο πολλά και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, που αδιαμφισβήτητα θα τραβήξουν το βλέμμα σας, καθένα για τους δικούς του διαφορετικούς λόγους. Εδώ δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες 'dress code', αφού το να καταλήξετε να χορεύετε σε κάποιο από τα ιστορικά κλαμπ της Χώρας με μαγιό και γυαλιά ηλίου, είναι η φυσική ροή των πραγμάτων...

+++Πρώτη στάση για ποτό μπορείτε να κάνετε στα μπαράκια της Αλευκάντρας και της 'Μικρής Βενετίας', για να απολαύσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, πίνοντας γευστικά κοκτέιλ στα τραπεζάκια πάνω στη θάλασσα ή στα ξύλινα μπαλκόνια της "βενετσιάνικης" συνοικίας. Στo Ματογιάννι θα βρείτε μπαρ και lounge-cafe με πρωτότυπη διακόσμηση, πολύ κόσμο και μεγάλη ποικιλία από μουσική. Αν είστε τυχεροί και βρείτε άδειο κάποιο από τα ελάχιστα τραπέζια που βρίσκονται στην είσοδο των μαγαζιών πάνω στο δρόμο, μπορείτε να πιείτε το ποτό σας χαζεύοντας τις ορδές του κόσμου που περνούν από μπροστά σας.

+++Αφού κάνετε ένα πέρασμα από όλα τα μπαρ και έχετε ακόμη αντοχές, επιβάλλεται να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης στα μεγαλύτερα clubs του νησιού, όπου ο κόσμος ξεφαντώνει στα τραπέζια και στις μπάρες με τις πιο μεγάλες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

+++Για τους λάτρεις της ελληνικής ζωντανής μουσικής μέχρι αργά είναι ανοιχτά και τα μπουζούκια της Μυκόνου. Όσο για το επόμενο πρωί, μια ακόμη μέρα ξεκινά σε ένα από τα παραλιακά beach-bar της Μυκόνου, αφού η διασκέδαση στο νησί των ανέμων διαρκεί όλο το εικοσιτετράωρο.

+++Θα περάσουν φαίνεται πολλά χρόνια μέχρι να χάσει η Μύκονος την πρώτη θέση στην τουριστική κίνηση από όλα τα νησιά της Ελλάδας, αλλά κυρίως την πρωτιά της στην ξέφρενη διασκέδαση!

shutterstock_404283955(1)