Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Γεώργιος Σ. Ρουσουνέλος

Γεννημένος στη Μύκονο το 1963, από Μυκονιάτες γονείς, γιός του Σπύρου Ρουσουνέλου και της Σταματικής Ξυδάκη. Παντρεμένος με την Μαρουλίνα Συριανού του Ελευθερίου, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Σπούδασε 4 χρόνια στο Institutul de Educatia Fizica si Sport στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας απ’ όπου και έλαβε το πτυχίο του ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής και το δίπλωμα προπονητού Β’ κατηγορίας στην Χειροσφαίριση (Χάντμπολ).

Εργάζεται ως Διευθυντής στο Επαγγελματικό Λύκειο Μυκόνου από το 2001. Ξεκίνησε να εργάζεται στην εκπαίδευση ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής το 1988. Από το 1996 έως σήμερα προπονεί τις ομάδες μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Μυκόνου. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Μυκόνου την περίοδο 1998-99.

Είναι εθελοντής αιμοδότης από το 1991 στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη» και μέλος του αθλητικού σωματείου «Γυμναστικός Σύλλογος Μυκόνου» από το 1996. Επίσης έχει διατελέσει Γραμματέας στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή. Σήμερα είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.