Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Μιλτιάδης Κ. Ατζαμόγλου

+++Ο κύριος Ατζαμόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μύκονο. Γονείς του είναι η Σοφία Παπουτσά και ο Κώστας Ατζαμόγλου. Τελειώνοντας το σχολείο στη Μύκονο, συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία (2001-2004), στο Πανεπιστήμιο Southbank του Λονδίνου στον τομέα της Πολιτικής Επιστήμης, με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις.

+++Σε συνέχεια των σπουδών του (2004-2005) συμμετείχε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (University of London) με ερευνητικό προσανατολισμό “Μελέτες για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία”. Ταυτόχρονα (2004-2005) παρακολούθησε το διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων των Πανεπιστημίων της Ζυρίχης, του Παρισιού και του Λονδίνου. Το 2006-7 συμμετείχε στον κύκλο σπουδών και την πρακτική εξάσκηση (marketing) του Πανεπιστημίου του Westminster, με αναφορές στη διαφήμιση, στην επικοινωνία και στην τουριστική ανάπτυξη.

+++Ως ενεργός πολίτης συμμετέχει στην πολιτική σκηνή της Μυκόνου από το 2010 που εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος και ήδη από το 2011 αναλαμβάνει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Π.Π.Α.Μ).

+++Στις εκλογές του 2014 εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος. Το Σεπτέμβριο του 2014 αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής μέχρι και τον Μάρτιο του 2017 οπότε και εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με ευρεία πλειοψηφία.