Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

+++

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σφαγείων

Αναστάσιος Ι. Ξυδάκης

Γεννημένος στη Μύκονο το 1975, από Μυκονιάτες γονείς, τον Ιωάννη Ξυδάκη από τον Αγ. Ισίδωρο και την Χρυσούλα Ξυδάκη. Είναι παντρεμένος από το 2010 με την Άννα Αντωνίνη. Απόφοιτος του Γυμνασίου Μυκόνου. Αγρότης, που στηρίζει ενεργά επί σειρά ετών την προσπάθεια για την τόνωση και την ενίσχυση της αγροτικής ζωής του νησιού.

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Απασχόλησης και Κοινωνικής Πρόνοιας

Φραντζέσκος Βιγλιάρης

Αρμοδιότητες:

  1. Εποπτεία, μέριμνα και ευθύνη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών
  2. Εποπτεία, μέριμνα και ευθύνη της λειτουργίας του Γραφείου Ανταποκριτή Ο.Α.Ε.Δ.
  3. Εποπτεία, μέριμνα και ευθύνη της λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
  4. Εποπτεία, μέριμνα και ευθύνη για τη λειτουργία & καθαριότητα των Δημοτικών Κοιμητηρίων
  5. Εποπτεία, ευθύνη και συντονισμό των θεμάτων, που αφορούν τα αδέσποτα ζώα
  6. Υπογραφή όλων των εγγράφων και των αποφάσεων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, του Γραφείου Νεκροταφείου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
  7. Ευθύνη, μέριμνα και εποπτεία για τη συντήρηση και βελτίωση του δημοτικού οδικού δικτύου και για τα δημοτικά έργα Τεχνικής Υποδομής την καταγραφή των αναγκών σε υποδομές του Δήμου σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος συνεργάζεται με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους αρμόδιους κατά περίπτωση και κατά αρμοδιότητα Αντιδημάρχους, με τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων, τις Επιτροπές του Δήμου και τις Διοικήσεις των Νομικών Προσώπων του Δήμου για τις ως άνω αναφερόμενες αρμοδιότητες.

Γεννήθηκε στη Μύκονο και σπούδασε στην σχολή του Εμπορικού Ναυτικού. Aσχολείται με τα κοινά από το 1990. Απλός δημοτικός σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Μυκόνου μέχρι το 1997, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπινη Παρέμβαση» το 1998, πάντα κοντά στον Μυκονιάτη και στη Μύκονο. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι ενεργός πολίτης με ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά.