Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων

 

Αλέξανδρος Δ. Κουκάς

+++Γεννημένος το 1962 στην Αθήνα. Γιος του Δημητρίου Κουκά (από την Αγία Σοφία) και της Ευαγγελίας, το γένος Κοντού από την Άνω Μερά. Τρία έτη παρακολούθησε στην Σιβιτανίδειο Σχολή, ως Μηχανικός Αυτοκινήτων.

+++Μόνιμος κάτοικος Μυκόνου από το 1967. Ασχολήθηκε σαν μηχανικός  αυτοκινήτων για ένα μικρό χρονικό διάστημα και έπειτα ασχολήθηκε με οικοδομικές  εργασίες σαν συνέχεια του έργου της οικογένειάς του, ως εργολάβος οικοδομών. Επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας μέχρι και σήμερα. Άνθρωπος που ασχολήθηκε και ασχολείται με τα κοινά του νησιού και ιδίως με τον αθλητισμό.

+++Διετέλεσε επί 15 έτη Σύμβουλος του Αθλητισμού, στην αξιοποίηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων με ιδία πρωτοβουλία. Για 15 χρόνια υπήρξε Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου (Α.Ο.Μ.), όπου με πολύ αγώνα, μόχθο και περισσή αγάπη δημιούργησε το γήπεδο του στίβου, το γήπεδο του μπάσκετ, συνεισφέροντας ταυτόχρονα τόσο με τη προσωπική του εργασία, όσο και οικονομικά. Ενεργό μέλος της «Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης» (εθελοντική αιμοδοσία).

+++Εκλεγμένος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με επιτυχία, εκτελεί τα καθήκοντά του ως σήμερα. Παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες του Δήμου Μυκόνου στάθηκε σε όλες τις προκλήσεις και βοήθησε όπως και όσο μπορούσε, τακτική που πάντα ακολουθεί κατά τη διάρκεια όλων των περιόδων που βρίσκεται στα κοινά. Στα προβλήματα του νησιού με μεγαλύτερο αυτό της καθαριότητας, προσπάθησε και προσπαθεί στη βελτίωση της καθαρής εικόνας της Μυκόνου, συμβάλλοντας με ενέργειές του αλλά συνεισφέροντας και οικονομικά. Eλπίζει σε καλύτερες και πιο εποικοδομητικές ενέργειες στο μέλλον. Για όλα τα παραπάνω επείγοντα θέματα, στέκεται στο πλευρό με την Δημαρχεύουσα μέχρι και σήμερα.

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σφαγείων

Αναστάσιος Ι. Ξυδάκης

+++Γεννημένος στη Μύκονο το 1975, από Μυκονιάτες γονείς, τον Ιωάννη Ξυδάκη από τον Αγ. Ισίδωρο και την Χρυσούλα Ξυδάκη. Είναι παντρεμένος από το 2010 με την Άννα Αντωνίνη. Απόφοιτος του Γυμνασίου Μυκόνου. Αγρότης, που στηρίζει ενεργά επί σειρά ετών την προσπάθεια για την τόνωση και την ενίσχυση της αγροτικής ζωής του νησιού.