Διοικητικές Πληροφορίες

Δήμος Μυκόνου

Πληροφορίες για Δημότες και Επιχειρήσεις

Δήλωση ορθών στοιχείων ακινήτων στο Δήμο Μυκόνου

Πληροφορίες και το αρχείο της αίτησης για διόρθωση στοιχείων ακινήτων.

Περισσότερα

Επίσημη ιστοσελίδα Δήμου ΜυκόνουΕπίσημη ιστοσελίδα Δήμου Μυκόνου

Καλώς ορίσατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Μυκόνου! Μέσα σε αυτήν θα μπορέσετε να βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες. Ελπίζουμε στην καλύτερη αξιοποίησή της τόσο από τους δημότες όσο και από τους επισκέπτες.

Με εκτίμηση,
Δήμαρχος Μυκόνου
Κωνσταντίνος Π. Κουκάς

Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Μυκόνου (ΣΒΑΚ)

Ο Δήμος Μυκόνου ανέπτυξε την ψηφιακή πλατφόρμα στα πλαίσια του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του νησιού και καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά.

Τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποτελούν Στρατηγικά Σχέδια που θέτουν τους  στρατηγικούς  στόχους  και  τις  απαιτούμενες  δράσεις  αναφορικά  με  την  επιθυμητή εξέλιξη και οργάνωση του συστήματος μετακινήσεων των πολιτών και του δικτύου μεταφορών/διανομής εμπορευμάτων.

Στόχος είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας, της ασφάλειας, των περιβαλλοντικών συνθηκών και της αποδοτικότητας των μεταφορών, ανθρώπων και εμπορευμάτων. Η ειδοποιός διαφορά με τις προσεγγίσεις που ακολουθούν οι “παραδοσιακές” κυκλοφοριακές μελέτες, είναι η εστίαση στην εξυπηρέτηση των μετακινήσεων ατόμων, αντί της  εξυπηρέτησης των (ως επί το πλείστον μηχανοκινήτων) οχημάτων, στο διαθέσιμο νησιωτικό χώρο.

Επίκεντρο του σχεδίου είναι η συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, κατοίκων και επαγγελματιών στη συλλογή απόψεων και ιδεών με σκοπό τη διαμόρφωση προτάσεων. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη διαδικασία, συμπληρώνοντας τα εξειδικευμένα ερωτηματολόγια, να καταθέσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας, τις ιδέες σας για ένα καλύτερο νησί.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου του Δήμου και στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας https://mykonosmobility.wixsite.com/sump

Επικοινωνία

E-MAIL

grammateia@mykonos.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Κτίριο Βοϊνόβιτς,
Ακτή Καμπάνη, 84600

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

(+30) 22893 60100

ΦΑΞ

(+30) 22890 22229

 

Εκδηλώσεις

Μάιος 2019
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Χρήσιμοι σύνδεσμοι για Δημότες και Επιχειρήσεις

Χρήσιμοι σύνδεσμοι για Δημότες και Επιχειρήσεις