ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ

 

Σας γνωρίζουμε, ότι την Τετάρτη 21/2/2024 και ώρα 15.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75, παρ.6 του Ν.3852/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018, για λήψη απόφασης στο εξής μοναδικό θέμα της ημερήσιας διατάξεως:

1.Περί έγκρισης ή μη βελτιωμένης οικονομικής προσφοράς για το διαγωνισμό με τίτλο «Αποκομιδή Απορριμμάτων και Καθαρισμός των Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Μυκόνου» του υπ’ αρ. Πρακτικού 4/2024 της Επιτροπής Διαγωνισμού.

 

Ο διαδικασία του κατ’ επείγοντος επιβάλλεται για σοβαρούς λόγους προστασίας του ευαίσθητου περιβάλλοντος της Μυκόνου και της Υγείας των κατοίκων του νησιού από τη μη εκτέλεση της Υπηρεσίας Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαρισμού των Κοινόχρηστων Χώρων.

Η λήξη της συμβατικής διάρκειας της προηγούμενης απευθείας ανάθεσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ήδη από τις 15/1/2024, καθιστά αναγκαία την άμεση επίσπευση της λήψης απόφασης αναφορικά με τη βελτιωμένη οικονομική προσφορά για το διαγωνισμό με τίτλο «Αποκομιδή Απορριμμάτων και Καθαρισμός των Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Μυκόνου».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 Χρήστος Γ. Βερώνης

 

Categorised in: