ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΕΩΣ 30-05-2024

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΕΤΟΣ 2024

Ο Δήμος Μυκόνου ενημερώνει τους επιχειρηματίες που προτίθενται να κάνουν χρήση κοινοχρήστου χώρου για το έτος 2024, να καταθέσουν αίτηση  για την χορήγηση άδειας χρήσης πριν από την έναρξη της λειτουργίας της επιχείρησης.

Υπενθυμίζουμε ότι τα θέματα χρήσης – παραχώρησης των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Μυκόνου, ρυθμίζονται βάσει του Κανονισμού ο οποίος ψηφίστηκε με την υπ’ αρ. 118/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και της υπ’ αριθμ. 81/2015 απόφ. του ΔΣ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να υποβάλλουν στο Δήμο σχετική αίτηση, επισυνάπτοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά.

1.Χορήγηση νέας άδειας κοινοχρήστου χώρου:

Α.Αίτηση χορήγησης άδειας κοινοχρήστου χώρου.

Β.Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ή γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος.

Γ.Δημοτική Ενημερότητα (μη ύπαρξη σε βάρος του ενδιαφερομένου, βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο ή νοµίµου ρυθμίσεως τους).

Δ.Έναρξη εργασιών στη Δ.Ο.Υ.

Ε.Τοπογραφικό σχεδιάγραμμα υπογεγραμμένο από μηχανικό όπου να απεικονίζεται η θέση του καταστήματος, τα παρακείμενα καταστήματα, οι είσοδοι και τα παράθυρα κατοικιών, το πλάτος της πρόσοψης του ακινήτου, το πλάτος του πεζοδρομίου, το πλάτος της οδού καθώς και η θέση και οι διαστάσεις του αιτούμενου χώρου κατάληψης.

ΣΤ. Φωτογραφίες του καταστήματος και του αιτούμενου κοινόχρηστου χώρου ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κρίνουν χρήσιμο για την υπηρεσία και την έκδοση της άδειας κοινόχρηστου χώρου.

2.Ανανέωση άδειας κοινοχρήστου χώρου χωρίς μεταβολή των αιτούμενων τ.μ.:

Α.Αίτηση χορήγησης άδειας κοινοχρήστου χώρου.

Β.Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ή γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος.

Γ.Δημοτική Ενημερότητα (μη ύπαρξη σε βάρος του ενδιαφερομένου, βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο ή νοµίµου ρυθμίσεως τους.

Δ.Φωτοτυπία της τελευταίας άδειας κοινοχρήστου χώρου που έχει χορηγηθεί.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι 30-05-2024 στο πρωτόκολλο, είτε ηλεκτρονικά μέσω email στο πρωτόκολλο, είτε ηλεκτρονικά μέσω email στο protokolo@mykonos.gr και στο esoda@mykonos.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία – διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

Categorised in: ,