Μυκονιάτικη

Φιλοξενία

Ασύγκριτη εμπειρία

Διαμονή

+++Η Μύκονος, με την πλούσια τουριστική υποδομή που σήμερα διαθέτει, είναι ίσως, χωρίς υπερβολή, ο ελληνικός τουριστικός προορισμός που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη ποικιλία και την καλύτερη απόκριση στο ζήτημα της διαμονής. Αναμφισβήτητα, μπορεί να απαντήσει σε κάθε ιδιαίτερη απαίτηση ή δυνατότητα εξασφάλισης καταλύματος, για όποιον θέλει να την επισκεφθεί.

+++Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες της Ένωσης Ξενοδόχων Μυκόνου για την άμεση εξυπηρέτησή σας στοχεύοντας σε μία άνετη διαμονή.

+++Μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες για όλα τα μικρά καταλύματα - ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα του νησιού, και να επιλέξετε έτσι σε άλλη βάση τον τόπο και τον τρόπο που θα απολαύσετε αυτό το μαγικό νησί.

+++Για τους λάτρεις της εναλλακτικής διαμονής, η Μύκονος προσφέρει υποδομές camping στην παραλία Paradise καθώς και στην παραλία της Παράγκας, στο νότιο τμήμα του νησιού.

+++Ό,τι και αν επιλέξετε τελικά, ο Δήμος Μυκόνου δεν έχει παρά να σας ευχηθεί καλή διαμονή κι αξέχαστες διακοπές!

Ξενοδοχεία
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Camping
310_310_logo_mha2asΠληροφορηθείτε για όλα τα ξενοδοχεία στη Μύκονο, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της 'Ένωσης Ξενοδόχων Μυκόνου'
 
Γραφείο Κρατήσεων - Πληροφοριών στο παλιό Λιμάνι
Τηλ.: 22890 24540, 25770
Φαξ: 22890 24760
Web: www.mha.gr
Email: info@mha.gr